Amorsă concentrată 1:5 Werker

28.00
MDL
TIP:
Pentru lucrări de interior și exterior
PREGĂTIREA SUPRAFEȚELOR:
Suprafețele trebuie să fie curate, uscate, fără grăsimi, fără praf. Se poate aplica pe suprafețe minerale de tipul: tencuieli de var ciment, glet de ipsos, plăci de ghips-carton, zidărie din cărămizi, ca prim strat pentru sistemele de acoperire cu vopsele în dispersie apoasă. Suprafețele afectate de mucegai vor fi prelucrate preventiv cu soluție anti-mucegai Werker.
MODUL DE APLICARE:
Înainte de utilizare, produsul trebuie omogenizat foarte bine. Se poate aplica cu pensulă, trafalet, bidinea sau prin pulverizare. Produsul se aplică diluat în proporție de maxim 1:5 cu apă în funcție de gradul de absorbție al suportului ce urmează a fi vopsit. Ne se recomandă utilizarea produsului nediluat.
OBSERVAȚIE:
Nu se vor executa lucrări la temperaturi sub 10 grade Celsius sau peste 35 de grade Celsius și umiditate mai mare de 75 %.
TIMPUL DE USCARE:
Maxim 3 ore uscare totală, în funcție de temperatura și umiditatea mediului.
DEPOZITARE:
Produsul se depozitează în ambalaj original, în spații uscate, aerisite, la temperaturi cuprinse între +5 — +30 de grade Celsius.
CONSUM SPECIFIC:
0,03 - 0,06 L/m2. Consumul poate varia, acesta fiind determinat de rugozitatea și porozitatea suprafeței.
COMPOZIȚIE:
Rășină sintetică în dispersie apoasă, aditivi.
TERMEN DE VALABILITATE:
12 luni de la data fabricației.
MĂSURI DE SECURITATE ȘI IGIENĂ:
Produsul nu este inflamabil. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de contact cu ochii, spălați imediat cu multă apă și consultați medicul.
Click to order